(P) Ferestre pentru casa modernă


6 noiembrie 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Casa și Grădina


By Otilia Ignat Tehnologia se dezvoltă într-un ritm alert pentru a ne veni în ajutor și a ne spori confortul pentru stilul modern al vieții de zi cu zi. Acum, casa inteligentă, presupune nu doar aparatură electrică și electrocasnică de ultimă generație, ci și elemente de construcție integrate si durabile, gândite pentru a se alinia tendințelor, dar și pentru a aduce confort și economii in exploatare.

Ferestrele, devin acum un element important pentru economia termică și pentru design-ul locuinței. Profilele de ferestre de PVC de la REHAU au redefinit posibilitățile în ceea ce privește dimensiunile ferestrelor și designul pe care îl pot avea acestea. Sistemul de profile Geneo cu RAU FIPRO-X, desemnat produsul anului 2019 de către revista germană de arhitectură Callwey Architekturverlag combină stabilitatea structurala cu utilizarea durabilă a materialelor cu eficiența energetică și o mare flexibilitate arhitecturală. Dar ce înseamnă asta mai exact pentru ferestrele unei locuințe moderne? De la ferestre și uși glisante panoramice care se deschid către peisajul preferat și aduc mai multă lumina naturală (panouri pe toata înălțimea etajului, până la 2.80m, fără sproșuri intermediare, cu profilele Geneo cu RAU-FIPRO X), până la ferestre într-un canat (ferestre de până la 2,80 m înălțime și 1,60 m lățime, dimensiuni care în trecut se puteau realiza doar cu profile din aluminiu), posibilitățile geometrice, în condiții de stabilitate și economie în funcționare, sunt generoase.

Flexibilitatea profilelor Geneo cu RAU-FIPRO X merge mai departe și iți permite să ai ferestre în ce culoare dorești. Vrei ca pentru interior să poți avea mobila în același ton cu ferestrele? Acum este posibil. De asemenea culoarea la exterior a ferestrelor tale va fi în concordanță cu fațada. Prin programul Kaleido Color, REHAU propune peste 400 de variante de design și culori în plus față de foliile Dekor imitație lemn/uni sau placarea la exterior cu profile din aluminiu. Alege stilul care te definește și ai libertatea de a visa pentru că ferestrele tale pot fi exact cum ți-ai închipuit! Elegante, cu o panoramă generoasa și fără a face compromisuri de la protecția termica și cea antiefracție, poziționând-se și aici printre cele mai performante. Sistemul Geneo cu RAU FIPRO-X poate încorpora cu ușurință o serie de soluții inteligente REHAU, inclusiv tehnologia de securitate Smart Guard și sistemul de ventilație inteligent INOVENT.

Află acum mai multe despre ferestrele și ușile stilului de viață modern și accesează: https://www.REHAU.com/sites-ro/modernlife și poți avea X-tra dimensiuni și X-tra avantaje pentru confortul locuinței tale.

Sursa: advertigo romania

The post (P) Ferestre pentru casa modernă appeared first on Casa și Grădina.

Via: https://www.casa-gradina.ro/p-ferestre-pentru-casa-moderna/

Comentarii