Kim Jong-Un a implorat ‘în genunchi’ pentru un summit cu Trump (Rudy Giuliani)


7 iunie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorieBy Gheorghe Cristian Paul Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a afirmat că liderul nord-coreean Kim Jong-Un a implorat ‘ în genunchi’ pentru ca un summit cu preşedintele american să aibă loc, a relatat miercuri publicaţia Wall Street Journal, citată de AFP, potrivit agerpres.

‘Ei spuneau că ei (nord-coreenii) intenţionau să declanşeze un război nuclear împotriva noastră, că vor lupta împotriva noastră într-un război nuclear’, a declarat Rudy Giuliani, într-o conferinţă a investitorilor la Tel Aviv, potrivit cotidianului american.

Citeşte şi: GRAV Naufragiu în Golful Aden: 46 de migranţi s-au înecat, 16 dispăruţi (OIM)

‘Noi (Statele Unite) am spus că nu avem de gând să organizăm un summit în aceste circumstanţe’, a afirmat el despre întâlnirea care a fost anulată la sfârşitul lunii mai de către Washington înainte de a fi reprogramată, aşa cum s-a planificat iniţial pentru 12 iunie, în Singapore.

‘Ei bine, Kim Jong-Un a revenit în genunchi şi a implorat ca ea să aibă loc, este de altfel exact poziţia în care acesta trebuie pus’, a spus Giuliani, apreciind că acum, după reprogramarea summitului, americanii au o poziţie dominantă.

Ministrul de externe din Singapore începe joi o vizită oficială de două zile în Coreea de Nord, în timp ce pregătirile se accelerează în oraşul-stat pentru summitul istoric Trump-Kim, care va avea loc în mai puţin de o săptămână.

Citeşte şi: Vaticanul ‘se leapădă’ rând pe rând de preoţii pedofili

Articolul Kim Jong-Un a implorat ‘în genunchi’ pentru un summit cu Trump (Rudy Giuliani) apare prima dată în Black News.

Via: https://blacknews.ro/kim-jong-implorat-genunchi-summit-trump-rudy-giuliani/

Comentarii