Curățenia la domiciliu în București: pe cine puteți contacta?


20 septembrie 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Casa și GrădinaBy Edifica Este timpul pentru marea curățenia a apartamentului dumneavoastră? Ce căutați?

În unele conversații cu prietenii dumneavoastră pot apărea sugestii de persoane care se ocupa în mod necalificat de curățenia casei, un factor important fiind prețul redus al serviciilor prestate de acesta, dar sunteți sigur ca este soluția cea mai bună?

Citește și 15 metode de a curăţa “imposibilul de curăţat”

V-ați gândit vreodată cât de împovărătoare ar putea fi consecințele unui operator necalificat?

Mulți dintre clienții noștri actuali s-au îndreptat către noi imediat după ce au avut experiențe neplăcute, cu „menajere” fără nicio calificare profesională, oferind prețuri foarte mici. Rezultatul a fost o curățare nesatisfăcătoare alături de multe alte probleme.

O întrebare de pus este: dacă s-ar întâmpla ceva neașteptat, un accident, ce se poate face?

Răspunsul este ușor: neavând contract, ambele părți nu ar fi protejate în niciun fel.

Prin urmare, vă sugerez să vă informați în detaliu și să luați măsurile de precauție necesare cu oricare dintre interlocutorii dumneavoastră.

4 motive pentru care să vă bazați pe o firmă specializată

Prima întrebare pe care trebuie să o puneți este: căutați o companie specializată și calificată de curățare a apartamentelor sau un operator non-expert, care oferă un serviciu pe oră și nu vă oferă nicio garanție?

Mai jos, vă prezentăm cele 4 puncte care indică echilibrul în a găsi soluția perfectă pentru compania de curățare potrivită pentru dumneavoastră:

  • Experiență concretă și dovedită. Puteți avea informații fundamentale despre o companie, consultând site-ul web pentru recenzii și certificări care confirmă seriozitatea acesteia
  • Protecție printr-un contract regulat. Acesta este un punct fundamental pentru orice tip de colaborare de lucru și motivul pentru care, în cazul în care apar probleme, ambele părți ar fi protejate;
  • Documentația de recrutare. Vă spune cine sunt operatorii și ce condiții prezintă (documentația referitoare la cursurile de pregătire pentru angajați, de asemenea, în domeniul siguranței, documentația referitoare la angajarea operatorilor, în orice caz, ceea ce implică activitatea regulată pentru o persoană calificată responsabilă cu serviciile de curățare)
  • Organizarea muncii, calificările, produsele utilizate asigură un rezultat final excelent. Puteți ghici că, rezumând aceste puncte, calitatea operatorilor, seriozitatea unei companii care gestionează practicile și un contract regulat, asigură clientului o securitate din punct de vedere personal și un rezultat impecabil la un cost nu foarte distant de „menajerele” improvizate.

Citește și Așa da, așa nu – Sfaturi pro-organizare în curățenie

Este momentul să alegeți

A sosit momentul să luați o decizie. Sperăm că am lămurit eventualele îndoieli cu privire la alegerea unei companii și motivele reale pentru care se preferă calitatea decât improvizația la costuri reduse.

În special, este important să înțelegem care sunt riscurile care apar atunci când, ca în orice loc de muncă, ne bazăm pe persoane care, având în vedere rata ridicată a șomajului, improvizează „tot ceea ce fac” în domenii pe care le consideră poate mai ușoare, neținând cont de problemele care pot apărea pe parcurs.

Așa că sfatul meu este să obțineți cât mai multe informații despre firma de curățenie pe care doriți să o alegeți și să optați întotdeauna pentru cei mai calificați.

LeanaEco este o firmă de curățenie în București cu un istoric dovedit, operatorii cu calificări specifice. Vă propune soluții personalizate în funcție de situații și nevoi.

Clienții sunt cea mai mare resursă a noastră, satisfacția dumneavoastră va fi și cea a companiei în sine.

Puteți vizita site-ul pe pagina https://leanaeco.com și puteți citi recenziile clienților firmei.

Articolul Curățenia la domiciliu în București: pe cine puteți contacta? a fost publicat prima dată pe
Edifica.

Via: https://edifica.ro/advertoriale/curatenia-la-domiciliu-in-bucuresti-pe-cine-puteti-contacta/

Comentarii