Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma furtunilor și a ploilor torenţiale din nordul Indiei


10 iunie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorieBy Popescu Andreea Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma ploilor torenţiale şi a furtunilor care au afectat statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, conform unui anunţ făcut sâmbătă de autorităţi, citat de agenţia Xinhua, potrivit agerpres.

Decesele au avut loc în mai multe districte ale acestui stat şi s-au produs în decurs de 24 de ore.

Citește și : Trump a plecat la finalul summitului G7 către Singapore pentru summitul cu Kim

„Unele persoane au murit după ce mai mulţi copaci şi stâlpi de înaltă tensiune au fost dărâmaţi de furtuni şi au căzut pe ele, altele şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de fulgere”, a explicat un oficial.

„Cinci persoane au murit în districtul Jaunpur, iar alte cinci în Sultanpur. De asemenea, patru persoane au decedat în districtul Unnao, iar câte trei au murit în Baharaich şi Chandauli”, a adăugat acesta.

În urma calamităţilor naturale mai multe persoane au fost rănite, precizează sursa citată.

Guvernul statului a anunţat că va oferi familiilor victimelor câte 400.000 rupii (6.000 dolari americani) pentru fiecare persoană decedată.

Departamentul de Meteorologie din India a prognozat ploi şi furtuni şi pentru următoarele 48 de ore. „Acestea sunt ploi pre-musonice”, a explicat un oficial.

Citește și : Arabia Saudită: Trei civili au fost ucişi de un proiectil tras deliberat de miliţiile houthi

Circa 250 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 400 au fost rănite luna trecută în urma ploilor torenţiale şi a furtunilor de praf care au afectat cinci state din India.

Articolul Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma furtunilor și a ploilor torenţiale din nordul Indiei apare prima dată în Black News.

Via: https://blacknews.ro/putin-20-persoane-pierdut-viata-urma-furtunilor-ploilor-torentiale-nordul-indiei/

Comentarii