Ca-n filmele americane! VIDEO – Un soldat a furat un tanc şi a fost urmărit mai multe ore în centrul oraşului Richmond


6 iunie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorieBy Gheorghe Cristian Paul Un soldat a furat un transportor blindat marţi seară de la o bază a Gărzii Naţionale din Virginia şi a plecat într-o cursă de două ore încheiată după ce a fost urmărit de poliţie prin centrul oraşului Richmond, capitala acestui stat din sud-estul SUA, a anunţat poliţia, relatează miercuri Reuters, potrivit agerpres.

Bărbatul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a furat vehiculul de la Fort Pickett, o bază a Gărzii Naţionale a forţelor armate din Blackstone, Virginia, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei statului, Corinne Geller, într-un e-mail pentru Reuters.

Driving down Broad Street in Richmond. At least 30 police vehicles pursuing/escorting a tank. I don’t believe what I just typed. pic.twitter.com/knheLHwprb

— Jacob Myers (@Jacob_Myers_25) June 6, 2018

Citeşte şi: Summitul Trump-Kim, la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa, în Singapore (Casa Albă)

Suspectul a condus apoi spre Richmond vehiculul militar, care nu era echipat cu armament, cu aproximativ 65 km pe oră, a spus Geller.

Odată ajuns în Richmond, mai multe echipe de poliţie au urmărit transportorul blindat, care se deplasează la fel ca un tanc, prin centrul oraşului în timp ce se îndrepta spre clădirea Capitoliului, a relatat Richmond Times-Dispatch.

Haven’t used this account in a long time but figured this was worth a share. Live from Richmond it’s a freaking tank!! pic.twitter.com/eAzdLP11Cc

— Tyler Schaeffer (@Tyler_Schaeffer) June 6, 2018

Poliţiştii de la Capitoliu echipaţi cu arme de asalt păzeau intrarea în Piaţa Capitolului, în timp ce un elicopter de poliţie emitea semnale sonore şi luminoase spre vehicul şi poliţia oprea traficul, potrivit ziarului.

„Ce NEBUNIE! Cineva a deturnat un vehicul de tip ‘tanc’ de la Fort Pickett şi tocmai a trecut pe lângă apartamentul nostru!”, a anunţat pe Twitter Parker Slaybaugh, directorul de comunicaţii al preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din statul Virginia.

Citeşte şi: SUA insistă: Iranul trebuie să oprească îmbogăţirea uraniului

Două circa două ore, şoferul a oprit vehiculul blindat înconjurat de poliţie, terminând o urmărire de 95 de km, a relatat de asemenea Richmond Times-Dispatch.

WATCH: Police chase a stolen tank-like vehicle in Richmond, VA pic.twitter.com/C6Fo8ldSFn

— Joel Franco (@OfficialJoelF) June 6, 2018

Poliţia l-a neutralizat cu taserul pe suspect, care a fost identificat ca fiind un soldat în cadrul forţelor armate, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei statului Virginia Keeli Hill într-o conferinţă de presă.

Nu s-au înregistrat accidente sau răniţi în timpul incidentului, a mai spus Geller.

Bărbatul a fost arestat şi urmează a fi pus sub acuzare, a adăugat ea.

Articolul Ca-n filmele americane! VIDEO – Un soldat a furat un tanc şi a fost urmărit mai multe ore în centrul oraşului Richmond apare prima dată în Black News.

Via: https://blacknews.ro/filmele-americane-video-soldat-furat-tanc-urmarit-ore-centrul-orasului-richmond/

Comentarii