Bill Gates va oferi fiecărui absolvent american de facultate în 2018 câte o copie a cărţii „Factfulness”


9 iunie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorieBy Popescu Andreea Magnatul Bill Gates, co-fondatorul Microsoft Corporation, va permite fiecărui absolvent american de facultate în 2018 să descarce gratuit o copie a cărţii „Factfulness”, de Hans Rosling, de pe site-ul său, potrivit The Guardian, potrivit news.ro .

Publicată în aprilie, cartea se bazează pe argumentul lui Rosling că lumea este în realitate într-o stare mai bună decât credem.

Citește și : Afganistan: 19 polițiști și 17 militari au fost uciși în atacuri ale talibanilor

Lucrurile sunt rele şi pare că se înrăutăţesc, nu-i aşa?”, scrie Rosling. „Război, violenţă, dezastre naturale, corupţie. Bogaţii se îmbogăţesc şi mai mult iar săracii sărăcesc; şi curând vom rămâne fără resurse dacă ceva drastic nu se face. Acesta este tabloul pe care multă lume îl vede în mass-media şi pe care îl au în minte”.

Profesorul şi lectorul suedez pe probleme de sănătate lucra la carte când a murit de cancer anul trecut – Gates afirmând că a luat cu el capitole în ambulanţă către spital. A fost completată de fiul său Ola Rosling şi nora sa Anna Rosling Rönnlund, şi a ajuns deja în topuri în America şi Regatul Unit, la Sceptre.

Gates apare pe coperta interioară, numind-o „una dintre cele mai importante cărţi pe care le-am citit vreodată – un ghid indispensabil pentru a gândi clar despre lume”. Şi acum a invitat 4 milioane de studenţi care absolvă în 2018 să descarce gratuit o copie digitală a cărţii de pe site-ul său.

Citește și : Preşedintele Rouhani doreşte să discute mai mult cu Rusia despre retragerea „ilegală” a SUA din acordul nuclear iranian

„Dacă ai o diplomă de la un colegiu american în această primăvară, am un cadou pentru tine. Este o carte (Nu e o surpriză. Cărţile sunt cadoul meu)”, a anunţat Gates pe blogul său. „Deşi cred că toată lumea ar trebui să o citească, are particularităţi utile pentru oricine termină colegiul şi pentru următoarea fază a vieţii”.

Articolul Bill Gates va oferi fiecărui absolvent american de facultate în 2018 câte o copie a cărţii „Factfulness” apare prima dată în Black News.

Via: https://blacknews.ro/bill-gates-oferi-fiecarui-absolvent-american-facultate-2018-cate-copie-cartii-factfulness/

Comentarii