Atac virulent al lui Orban: ‘Schimbul de populaţie din Europa foloseşte unor speculatori precum Soros’


8 iunie 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorieBy Gheorghe Cristian Paul Premierul ungar Viktor Orban a afirmat vineri la Radio Kossuth că în Europa are loc un schimb de populaţie, în parte pentru a ajuta speculatori precum finanţistul american George Soros să facă bani distrugând continentul, relatează agenţia MTI, potrivit agerpres.

Potrivit lui Orban, este necesar de a lupta în mod deschis împotriva lui Soros şi a ”armatei” sale, şi de a stabili că ei vor imigraţia şi că motivaţia lor ideologică este o Europă multiculturală.

Citeşte şi: Erdogan spune că ar putea ridica starea de urgenţă şi va bombarda o ţară vecină

”Lor nu le plac tradiţiile Europei creştine şi ei cred că dacă ne amestecă cu alte popoare atunci Europa va fi mult mai locuibilă”, a declarat premierul ungar.

Totuşi, ”noi nu vrem să ne amestecăm cu alţii”, a afirmat Orban, adăugând că alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor stârni interes în legătură cu aceste chestiuni şi cu conflictul de valori.

Citeşte şi: Canada LEGALIZEAZĂ marijuana

Articolul Atac virulent al lui Orban: ‘Schimbul de populaţie din Europa foloseşte unor speculatori precum Soros’ apare prima dată în Black News.

Via: https://blacknews.ro/atac-virulent-al-lui-orban-schimbul-de-populatie-din-europa-foloseste-unor-speculatori-precum-soros/

Comentarii